Fri frakt över 599:- / Snabb leverans

Cykeltröja Orkan | Vinröd | Herr

  • 1 099 SEK
  • 659 SEK

Nyhet 2021!

Orkan är vår mest tekniska tröja. Tillverkad med längre ärmar, tajtare passform och med detaljer som gör denna tröja till ett måste för dig som älskar fart och aerodynamiska egenskaper.

Tröjan är sydd i ett racesnitt, där tröjan är kortare framtill och längre baktill. Den har ett brett avslut nertill med lycratrådar som gör att tröjan stannar på plats. Tröjan har även 3 st bakfickor som är sydd i en U-form för enkel tillgång till ytterfickorna och en mitten ficka som är aningen större.

Passformen på Orkan tröjan är utformad för att sitta tajt och minimera vindens påverkan och förbättra din aerodynamik.

Orkan är tillverkad av materialet Speedsilk som är ett värmebehandlat Lycra material specialiserat för att få fram bästa möjliga aerodynamiska egenskaperna. Sidopanelerna och armhålorna är tillverkade i Air Mesh material för bäst möjliga andningsförmåga.

Storlekstips: Om du inte känner dig komfortabel med en tajt passform, rekommenderar vi dig att gå upp en storlek mot vad du normalt har.

* Tillverkad i Speedsilk och Air Mesh material
* 4-vägs stretch
* Tre bakfickor
* YKK dragkedja
* Flatlockssömmar

Modellen bär storlek 3/M. Han är 184 cm lång, väger 75 kg och mäter 94 cm i bröstmått, 88 cm i midjemått och 99 cm i höftmått. Du finner vår storleksguide genom att klicka här eller i bilderna under produkten.