Fri frakt över 1499:- / Snabb leverans

Cykeltröja Kuling | 17 | Herr

  • 849 SEK
  • 212 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna tröja släpps i en unik limiterad utgåva. För dig som vågar sticka ut och inte vill vara som alla andra. Modellen är en av våra mest populära tröjor då den passar alla kroppsformer med sitt sköna Matrix tyg framtill och baktill samt sidopaneler och ärmar i Lycra. Tröjan är uppskattad av såväl tävlingscyklister som motionärer.

De laserskurna ärmavsluten ger en snygg och tilltalande look.

En extra detalj på denna tröja är att den kommer med dragkedjeficka, perfekt för nycklarna eller fikapengen.

* Tillverkad i Matrix och Lycra material
* Tre bakfickor
* YKK dragkedja
* En dragkedjeficka till höger

Kort historia kring designarbetet bakom denna tröja - Världen har genomgått ett tufft år och i tuffa tider så behöver vi sprida tro och hopp. Den här tröjan står för just det, att tro på sig själv och sina drömmar, och att hitta nya sätt att föra människor tillsammans.

Inspirationen har vi hämtat från en sann historia, där en hel stad inspirerades att tro och hoppas på bättre tider, hur en banbrytande ledare vågade tro på sina idéer och hur han fick ett helt team att lyfta, genom att se och tro på individer.

Vi vill skapa en gemenskap där alla är välkomna, nybörjare som elit.

När du bär den här tröjan så symboliserar den, att du mot alla odds vågar testa nya vägar.

Modellen är 170 cm lång, väger 74 kg, bröstmått 103 cm, midjemått 88 cm, höftmått 111 cm och har storlek 3/M. Du finner vår storleksguide genom att klicka här eller i bilderna under produkten.