Fri frakt över 1499:- / Snabb leverans

Vesper Soft bibshorts | Svart | Dam

  • 1 249 SEK
  • 500 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Bioracer strävar alltid efter att förbättra redan bra produkter eller att utveckla helt nya produkter. Vesper Soft bibshorts är ett resultat av Bioracers strävan efter bättre lösningar och alternativ. 

Benavsluten som sluter kring låren kan ha en tendens att upplevas tighta. Bioracers lösning på detta är att använda en mjuk variant av Lycra och vika dessa dubbelt så att du får den mjuka sidan av tyget både på insidan men även utsidan. Resultatet blev en byxa med bra passform utan att de skär in runt låren och upplevs för trånga. 

Dessa bibshorts kommer dessutom med Bioracers revolutionerade dragkedja BibZip baktill för snabba toalettbesök. Du når enkelt dragkedjan med handen bakom ryggen och kan således dra av dig bibtshortsen utan att behöva ta av dig jackan eller skorna.

Tillverkas i ett solid tygmaterial vilket gör att byxan är helt genomfärgad och inte blir sådär grådassig när den stretchas ut. 

Vepser Soft bibshorts blir snabbt en favorit tack vare dess sköna passform och Smooth Uni paden som är proffsens förstahandsval.

* Bioracer Smooth Uni
* Näthängslen
* Dubbelvikt Lycra i bensluten
* Dragkedja baktill för snabba toalettbesök

För storleksguide klicka här!