Fri frakt över 1499:- / Snabb leverans

Pads

Alla våra pads utvecklas och tillverkas av Bioracer, en av de den ledande leverantören av cykelkläder för klubbar, företag och landslag  i världen.Smooth  Uni - Vår mest populära pad som passar såväl motionär som elitcyklist

Bioracer Smooth Uni pad är vår mest sålda pad och vi förstår varför. Den har ett sömlöst övre toppskikt och en stoppning med fantastiska dämpningsegenskaper. Paden passar såväl motionärer som elitcyklist. Dam eller herr, mountainbike, gravel eller landsväg? - Spelar ingen roll, denna pad funkar till allt och alla, oavsett typ av cykel eller kön. 

Smooth Uni mot huden


Smooth Uni mot sadeln


Smooth Vapor Uni - Paden för dig som vill ha det bästa på marknaden när det kommer till dämpning och ventilation.

Smooth Vapor Uni pad är en del av Bioracer senaste utveckling av pads. Med en ventilation som får konkurrenterna att gråta och en dämpning som får rumpan att le så vågar vi säga att detta är den bästa paden på marknaden :)

Frågan Bioracer ställde sig under utvecklingen av Vapor pads var: Hur kan vi förbättra den dämpning som behövs för att klara av styvheten hos kolfibercyklar utan att lägga till tjockare material till paden? Resultatet: Vapor Technology.

Padmaterialet består av ett andningsbart toppskikt närmast huden. Under toppskiktet kommer två mellanskikt som ger en bra andningsförmåga och fukttransport. Sedan kommer skiktet av material där magin händer. I detta skikt används Evapore, en 3D-väv med bättre dämpningsegenskaper än liknande material. När detta material utsätts för tryck ändras Evapore till ett gummerat tillstånd, så även när det komprimeras maximalt ger det fortfarande dämpning. Dessutom är detta material hydrofobt, vilket betyder att det transporterar svett väkldigt bra. Paden förblir torr hela tiden.


Smooth Vapor Uni mot hudenSmooth Vapor Uni mot sadeln